Wat we doen

Ladies’ Circle 13 Land van Cuijk maakt deel uit van Ladies’ Circle Nederland, een serviceclub voor vrouwen tot 45 jaar. Op dit moment zijn er 73 Circles in Nederland, die ieder op eigen wijze, de doelstellingen van Ladies’ Circle Nederland nastreven. Ladies’ Circle Land van Cuijk is als 13e Circle in Nederland geïnstalleerd en bestaat op dit moment uit 12 actieve leden uit het Land van Cuijk en omgeving die allemaal, maatschappelijk of sociaal, vol in het leven staan!

Kijk  onze filmpjes

Ladies Circle 13 Jaarbeeld 2019-2020

 Ladies Circle 13 Jaarbeeld 2018-2019

 

Geschiedenis

De internationale geschiedenis gaat terug naar 1936, in Groot Brittanië. Hier ontstond de eerste Circle, opgericht door echtgenotes van Round Table, serviceclub voor mannen tot 40 jaar. Inmiddels is Ladies‘ Circle uitgegroeid tot een zelfstandige, mondiale organisatie die zich over de hele wereld ­inzet voor diverse projecten voor het goede doel. Ladies’ Circle Nederland is opgericht op 18 april 1975. Inmiddels telt Nederland bijna 80 Circles en ieder jaar komen er nieuwe Circles bij.

De verbondenheid met Round Table is gebleven, maar sinds 1994 is Ladies’ Circle een onafhankelijke serviceclub met eigen statuten.

Bestuur

Het bestuur van 2022-2023 bestaat uit de volgende Ladies:

Marlies van Kordelaar, voorzitter

Marieke Bosch-Dekker, secretaris

Marleen Kuijpers-Smits, penningmeester

Motto 2022-2023

Het motto van dit bestuur is ‘Gaan met die Banaan!

Voor elkaar, voor ons goede doel en voor Land van Cuijk.

Onze Ladies

Nieuwsgierig?

Wil je meer informatie over Ladies’ Circle 13 Land van Cuijk of heb je een vraag? Vul dan het contactformulier in of stuur een email naar Ladiescircle13@gmail.com

    Foto's